skip to Main Content
Wij zijn ook 's avonds en op zaterdag open! Altijd binnen 24 uur op werkdagen uw afspraak!

Op zaterdag open: uniek in Nederland

In de huisartsenwereld leeft tegenwoordig de vraag: hoe kunnen we de zorg in de ANW-uren (avond nacht en weekend) managen? “Overal in Nederland is het zo druk dat huisartsenposten niet genoeg dokters hebben. Probleem is dat mensen meer dan vroeger voor niet-spoedeisende klachten naar de huisartsenpost gaan. Dat loopt soms de spuigaten uit. Je kunt dit probleem oplossen door als praktijk op zaterdag open te gaan, voor geplande zorg. En dat doen wij, al vanaf het begin. Ik ken in Nederland maar één andere huisarts die dat ook doet. Vooral voor drukke mensen, die overdag weinig tijd hebben, is dit een uitkomst. We zijn ook een avond in de week open, elke week op een andere avond. Wanneer precies is te zien op onze website en in de app. We willen uiteindelijk elke avond open zijn.”

 

Back To Top
×

Goedendag!

Chat direct met Praktijk71 via WhatsApp en we reageren op ma - vrij (8 - 16uur) altijd binnen 2 uur!

  • Niet voor medisch inhoudelijke zaken.
  • Bij spoedklachten belt u de huisarts.
  • Vermeld alleen uw voornaam of evt. patiëntnummer.
  • Geen andere NAW-gegevens i.v.m. privacy wetgeving.
× Whatsapp Praktijk71
Praktijk71 gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Hier kunt u eventuele instellingen wijzigen.
Annuleren