skip to Main Content
Altijd binnen 24 uur op uw afspraak!

Huisartsenpraktijk “Praktijk71”

Wij zijn een moderne en servicegerichte huisartsenpraktijk, prachtig gelegen in het nieuwe Medisch Centrum Valkenburg met daarin ook apotheek, fysiotherapie, podotherapie en Scal lab voor bloedafname. Op werkdagen altijd binnen 24 uur uw afspraak.

Om u meer persoonlijke aandacht te kunnen geven maken we tevens gebruik van diverse e-health oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw afspraak online maken, of gewoon via de assistente.
Nieuwe patiënten uit Valkenburg, Rijnsburg, Katwijk, Oegstgeest die op redelijke afstand tot Praktijk71 wonen, zijn van harte welkom.

 

Communiceren online via de website of app

Met Praktijk71 kunt u uitstekend online communiceren via de website of app op uw smartphone, tablet of computer. Zo kunt u veel zaken zelfstandig te regelen, wanneer het u uitkomt. U kunt uw afspraken online maken, vragen stellen via eConsulten of medicatie herhalen. Maar gewoon bellen kan ook. Maakt u online zelf uw afspraak, dan kunt binnen 24 uur op alle werkdagen bij ons terecht. Voor spoedeisende klachten, dringende zaken of bij twijfel belt u direct met de praktijk.

Telefonische afspraak? Huisarts aan de telefoon.

Bij Praktijk71 krijgt u de huisarts aan de lijn als u een terugbelafspraak boekt.
Zo kunnen wij in veel gevallen uw vragen direct telefonisch beantwoorden.

Minimale wachttijden

Wij werken hoofdzakelijk op afspraak en daardoor kennen we minimale wachttijden. Zo kunt u binnen 24 uur op alle werkdagen bij ons terecht en treft u doorgaans een lege wachtkamer aan. Dit geldt ook voor het telefonisch spreekuur, een terugbelafspraak die u maakt met de huisarts. U bepaalt zelf het tijdstip en u staat dus niet in de wachtrij.

15 minuten per consult

Wij reserveren voor een consult bij de huisarts 15 minuten in plaats van de gebruikelijke 10 minuten. Zo is er meer aandacht en ruimte voor de patiënt als dat nodig is.

Aanvullend onderzoek

Heeft u samen met uw huisarts aanvullend onderzoek aangevraagd? Plan de volgende dag een telefonische afspraak in om de uitslagen te bespreken.

 

 

Back To Top
Praktijk71 gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Hier kunt u eventuele instellingen wijzigen.
Annuleren